Actualizat la 13.11.2015 ora 21:52

Ziua Internațională a Educației sărbătorită  la Școala Gimnazială ”I.Gervescu” Săvinești

Ziua Internațională a Educației a fost marcată la Şcoala Gimnazială ”I.Gervescu” Săvinești prin activităţi diverse, în care au fost implicaţi elevii și cadrele didactice. La unele dintre aceste activități au participat și părinții elevilor.

savinesti

Pe parcursul întergii zile au avut loc dezbateri, discuții, ateliere de creație, vizionări de teatru, vizionări materiale ppt despre importanța educației etc.

savinesti2

În Centrul de Documentare și Informare al școlii, elevii clasei a II- a, coordonați de prof.înv.primar Elena Țăruș și responsabil CDI Rodica Blaga, au vizionat materialul powerpoint ”5 octombrie – ”Ziua Educației”, au realizat semne de carte și au împodobit Copacul educației cu păreri și impresii, scrise de ei pe frunze ruginii, despre educație. La activitate au participat și părinți ai elevilor.

test3.jpg

Untitled-4.jpg

test2.jpg

        Și elevii clasei a IV-a, coordonați de înv. Maria Popîrda și responsabil CDI Rodica Blaga au marcat Ziua Internațională a Educației în Centrul de Documentare și Informare. Ei au vizionat un material despre drepturile și îndatoririle copilului, au purtat discuții libere despre importanța educației și au realizat scurte compuneri cu titlul ”Eu sunt un copil educat”.

savinesti6.jpg

savinesti7.jpg

Ziua a fost încheiată cu un program artistic, care a cuprins momente speciale dedicate acestei sărbători, prezentat de elevii școlii celor prezenți la acest eveniment, cadre didactice și părinți.

savinesti8.jpg

Elevii clasei pregătitoare, sub atenta îndrumare a d-lui prof. Vasile Rusu, au pregătit și prezentat un dans modern antrenant.

savinesti9.jpg

”Cel mai frumos drum”, ”Sunt elev în clasa I” și Bătrânii învățători” sunt titlurile poeziilor recitate de elevii clasei I, coordonați de înv. Andreea Nechifor.

savinesti10.jpg

        Elevii clasei a II- a, îndrumați de prof.înv.primar Elena Țăruș s-au prins în ”Hora prichindeilor” fiind răsplătiți cu ropote de aplauze.

savinesti11.jpg

        Și elevii din clasa a III- a au pregătit pentru această zi specială câteva versuri, sub supravegherea d-nei învățătoare Emilia Simion.

savinesti12.jpg

        Au înveselit publicul prezent cu vocile lor cristaline elevii din clasa a II-a, îndrumați de d-na lor învățătoare Mihaela Crăciun.

savinesti13.jpg

            Coordonați de înv. Maria Adiaconiței, elevii clasei a IV-a au recitat poeziile ”Școala” și ”Cartea.

savinesti14.jpg

        Cu un minunat cântec în limba franceză au încântat auzul publicului elevii clasei a VI-a, pregătit cu ajutorul d-nei prof. Mădălina Ivanov.

savinesti15.jpg

        ”Iubite profesor” a fost poezia recitată de elevii clasei a VI-a, coordonați de prof. Relu Dumitrache  și dedicată Zilei Educației. 

savinesti16.jpg

        Așa cum ne-a obișnuit de fiecare dată, d-na prof. Dana Cârnu a p regătit și prezentat un scurt program cu elevii care fac parte din corul școlii.

savinesti17.jpg

        Programul artistic dedicat Zilei Internaționale  Educației a fost încheiat într-o notă veselă de grupul de dansuri populare al școlii, pregătit de d-ra educatoare Ioana Leftică.

savinesti18.jpg

Go to top