Actualizat la 13.11.2015 ora 21:52

ŞCOALA GIMNAZIALĂ „I. GERVESCU”, SĂVINEŞTI
GRUPA: MARE
PROFESOR ÎNV. PREŞCOLAR: PESCARU ELENA- CLAUDIA

  

„PRIETENIA, UN DAR DE PREŢ”- PROIECT

DE PARTENERIAT

 

Proiectul de parteneriat între Grădiniţa PN Săvineşti şi Grădiniţa Vaduri încheiat în anul şcolar 2013-2014 s-a realizat printr-o activitate comună desfăşurată la Grădiniţa Vaduri în data de 22.05.2014.

Copiii au fost nerăbdători să se revadă, iar de această dată ambientul a fost mult mai prietenos.

Sala de clasă oferă copiilor posibilitatea de a-şi pune în valoare calităţile artistice, imaginaţia, iar spaţiul de joacă este extrem de bine organizat, structurat pe ateliere fiind dotat cu material didactic corespunzător.

Copiii de la Grădiniţa Săvineşti au fost primiţi de către colegii lor de la Grădiniţa Vaduri cu multă bucurie, astfel că activitatea practică desfăşurată împreună „Puişorul” i-a antrenat într-un mod plăcut. Nu au existat timpi morţi şi nici momente de plictiseală, iar doamna profesor în învăţământul preşcolar Mîndru Iulia, a demonstrat că este foarte bine pregătită din punct de vedere profesional.

În încheierea întâlnirii copiii au cântat, au dansat, au desenat, activitatea având succesul scontat.

Atât eu cât şi copiii din grupa mea mulţumim pentru modul în care am fost primiţi în grădiniţă şi o felicit pe doamna profesor în învăţământul preşcolar Mîndru Iuliea pentru munca sa.

Go to top