Actualizat la 13.11.2015 ora 21:52

PROIECT JUDETEAN DE VOLUNTARIAT " FII DARNIC, FII BUN"

1. Prezentare proiect

Nr. crt

Denumire proiect

Prezentare proiect

1

Proiect educational judetean de voluntariat "Fii darnic, fii bun"

Vizualizeaza

2.Expoziție de mărțișoare la Scoala Gimnazială ,, I. Gervescu” Săvinești

Această activitate se desfășoară în cadrul proiectului județean de voluntariat ,, Fii darnic, fii bun” proiect initiat de către Școala Gimnazială ,, I.Gervescu” Savinești în parteneriat cu Primăria comunei Savinești și Asociația ,, Solidaritate și Speranță” Filiala Săvinești.

Acest proiect se desfasoara in cadrul Strategiei de Actiune Comunitara (SNAC).

Peste 300 de mărțișoare și felicitări au fost realizate de către elevi din materiale diverse și sunt adunate într-o expoziție la nivelul școlii deschisă în zilele de miercuri și joi, urmând ca vineri aceste felicitări și mărțișoare să fie dăruite cu mult drag persoanelor nevoiașe și cu nevoi speciale din comuna Săvinești.

Obiectivele acestei acțiuni sunt acelea de a încuraja în rândul elevilor spiritul de colaborare, prietenie, întrajutorare, dezvoltarea creativitătii și imaginației copiilor prin implicarea acestora la acțiune cu idei și propuneri noi.

 

3. Activitate 1-Vizita la caminul de batrani din orasul Roznov -2013

Elevii Scolii Gimnaziale ,, I.Gervescu „ Savinesti, voluntari in cadrul Strategiei Nationale de Actiune Comunitara au organizat o actiune umanitara care a fost cuprinsa ca acivitate in cadrul  proiectul educational judetean ,, Fii darnic, fii bun”.

Aceasta activitate s-a desfasurat in data de 27.12.2013  fiind coordonata de catre domnul director adjunct Socol Valeriu, doamna invatatoare Tarus Lucica si de catre  preotul Petru Munteanu in parteneriat cu Fundatia ,, Solidaritate si Speranta” filiala Savinesti. Copiii au avut ocazia astfel sa daruiasca persoanelor de varsta a treia dulciuri, fructe, felicitari si sa prezinte un program de colinde.

Go to top