Actualizat la 13.11.2015 ora 21:52

Sport si Loisir

 

Nr. crt

Denumire proiect

Prezentare proiect

1

Sport si Loisir

Vizualizeaza

1. Activitati

Activitatea 2

In data de 10.04.2014 la nivelul Scolii Gimnaziale ,,I. Gervescu” Savinesti s-a desfasurat activitatea nr.2 din cadrul proiectului judetean ,, Sport si Loisir” .

Aceasta activitate a fost organizata de catre coordonatorul proiectului domul director adjunct profesor Valeriu Socol. Grupul tinta a fost format din elevii claselor V-VIII, organizati pe grupe , care au primit sarcina de a realiza desene cu tema ,, Ziua sportului in comuna Savinesti”.

Elevii la finalul activitatii au desemnat cate un raportor pentru fiecare grupa pentru a realiza prezentare  lucrarilor. Juriul care a deliberat in urma prezentarii desenelor a fost compus din doamna profesoara de desen Zinica Mihaela si din elevii clasei a VIII a.

La aceasta activitate au mai participat domnul profesor de educatie fizica si sport Dumitracche Relu, doamna profesoara ( consilier educativ) Pascal Simona si doamna profesoara Stefan Ancuta.

 

 

 In data de 10.04.2014 la nivelul Scolii Gimnaziale Bicaz Chei, domnul profesor de educatie fizica si sport Ciotau Stefan a coordonat la nivelul claselor V-VIII  activitatea nr. 2 din cadrul proiectului educational judetean ,, Sport si Loisir” . Dupa finalizarea desenelor, grupele de lucru si-au prezentat lucrarile, apoi au fost premiati cu diplome.

 


In cadrul proiectului educational judetean ,, Sport si Loisir” , la nivelul Scolii Gimnaziale Candesti, domnul profesorul de educatie fizica si sport Andrei Razvan a coordonat activitatea nr.2 care a constat in realizarea unor desene cu tema ,, Ziua sportului in comuna Candesti”. La aceasta activitate au participat un numar de 24 de elevi din clasele V-VIII. Dupa finalizarea lucrarilor elevii au fost premiati cu diplome, iar desenele lor au facut obiectul unei expozitii la nivel de scoala.

 

 

Activitatea 1

În data de 10.03.2014 Școala Gimnazială ,, I.Gervescu “ Săvinești a găzduit prima activitate din cadrul proiectului județean ,, Sport și Loisir”.

Această activitate a fost realizată de către coordonatorul proiectului domnul director adjunct profesorul de educație fizică și sport Socol Valeriu și elevii din structura Școala Nr.1 Săvinești și Școala Gimnazială ,, I. Gervescu „ Săvinești, având ca invitați pe domnisoara directoare profesor Vasiliu Ana, doamna profesoara de biologie Ștefan Ancuța, doamna profesoara de desen Zînica Mihaela, consilierul educativ doamna profesoara de engleza Pascal Simona și domnul profesor de educație fizică și sport Dumitrache Relu.

Elevii au purtat discuții referitoare la legăturile care se pot stabili între disciplina educație fizică și sport cu celelalte discipline predate la clasă, urmărind power- pointul realizat pe această temă, iar la finalul activității s-a ajuns la concluzia că societatea în care trăim are nevoie de oameni care să gândească interdisciplinar, care să treacă cu uşurinţă de la un domeniu la altul şi care să-şi îndeplinească cu succes rolurile sociale pentru care sunt pregătiţi.

 

In data de 10.03.2014 in cadrul proiectului “Sport si loisir” initiat de catre Scoala Gimnaziala “ I. Gervescu “ Savinesti  la nivelul Scolii Gimnaziale Rediu s-a desfasurat activitatea , Interdisciplinaritatea in procesul de predare-invatare, activitate coordonata da catre profesorul de educatie fizica si sport Urda Lucian.

Domnul profesor a realizat o prezentare power-point aratand elevilor ce legaturi se pot stabili intre disciplinile  istorie, matematica, anatomie, fizica, chimie si educatie fizica. 

 

In data de 10.03.2014 in cadrul proiectului “Sport si loisir” initiat de catre Scoala Gimnaziala “ I. Gervescu “ Savinesti  la nivelul Scolii Gimnaziale Nr.3 Bicaz Chei, domnul profesor de educatie fizica si sport Ciotau Stefan a realizat lectia teoretica ,, Interdisciplinaritatea in procesul de predare –invatare” la nivelul claselor V-VIII. Elevii au vizionat un power –point, au purtat discutii referitoare la legatura dintre disciplina educatie fizica si sport si celelalte discipline predate la clasa

 

Go to top