Actualizat la 13.11.2015 ora 21:52

„BOGĂȚIILE TOAMNEI”

         Când natura ajunge în amurgul pârguit al anului, când în faţa ochilor ni se desfăşoară un tablou mirific, în care culorile se luptă pentru supremaţie, nu poţi să nu aduci un omagiu toamnei.

         Frumuseţile şi bogăţiile pe care ni le oferă natura în acest superb anotimp au trezit impulsul creativ al elevilor clasei I de la Școala Gimnazială „I. Gervescu”, Săvinești.

Sub îndrumarea d-nei profesor pentru învățământ primar, Chiorbeja Alina Cătălina, și cu sprijinul părinților, aceștia au participat la un carnaval organizat în cadrul proiectului educativ „Bogățiile toamnei”. S-au bucurat de ceea ce oferă acest anotimp, punând în valoare parfumul și culoarea ei, prin costume originale, asezonate cu coșuri încărcate de fructe, legume și flori. Fundalul muzical al unui vals de toamnă a creat o atmosferă divină, plină de emoție, frumusețe, culoare și încântare.

Aceste demersuri creative sensibilizează copiii în fața frumuseților naturii, le dezvoltă gustul pentru frumos, le trezește interesul față de mediul înconjurător.

1

2

3

4

 

5

6

7

Go to top