Actualizat la 13.11.2015 ora 21:52

”Spune NU violenței din școală și familie”

           

            Acest proiect, desfășurat la nivelul claselor de elevi de la Școala Gimnazială ”I.Gervescu” Săvinești , a avut drept scop combaterea și prevenirea violenței în școli și a fost un proiect abordat la nivelul tuturor școlilor din județul Neamț.

            Elevii clasei I, coordonați de prof.înv. primar Niculina Ioan, au participat la o activitate extracurriculară interesantă pe această temă sensibilă. Ei au vizionat materiale ppt. despre violență, atât în școală, cât și în familie și au realizat desene și postere despre prietenie. La această activitate au participat și o parte din părinții elevilor.

 

36

 

76

Și elevii clasei a VI-a de la Școala Gimnazială ”I.Gervescu” au abordat această temă de actualitate, participând, alături de prof. Alexandra Imbru, prof. Andreea Alcaziu și prof. Mădălina Ivanov, la dezbateri, vizionând diferite filmulețe și, la final, realizând, pe grupe, mai multe postere și afișe.

124

442

ghg

În data de 5 noiembrie 2019, elevii clasei a VI-a de la Școala Gimnazială nr.1, împreună cu doamna dirigintă prof .Simona Pascal şi prof. Ionela Acatrinei, au desfăşurat o activitate pe tema „Violenţa şi urmările ei”. Această activitate extraşcolară a avut ca obiective definirea noţiunii de violenţă, identificarea formelor de violenţă şi a cauzelor care determină apariţia lor, cât şi conşientizarea urmărilor pe care le are adoptarea unui comportament violent. Elevii au citit referate, au dezbătut cu cadrele didactice , au discutat câteva situaţii de la nivelul clasei şi au realizat în echipe un afiş cu titlul Stop violenţa!

fgt

Go to top