Actualizat la 13.11.2015 ora 21:52

ZIUA COMUNEI SĂVINEŞTI – 2017

      Duminică, 20 august 2017, elevii Şcolii Gimnaziale „I.Gervescu” Săvineşti, alături de întreaga comunitate,  au sărbătorit cea de-a şaptea ediţie a Zilei Comunei Săvineşti, susţinând un bogat şi variat program artistic. Coordonat de prof. Ana Vasiliu, programul artistic a debutat cu evoluţia grupului vocal al şcolii, condus de prof. Dana Cîrnu, care a interpretat mai multe melodii de muzică populară.

image001

     Două dansuri moderne antrenante au prezentat elevii clasei pregătitoare, coordonaţi de prof. Vasile Rusu,  pentru care  au fost răsplătiţi cu ropote de apauze de către publicul prezent la eveniment.

image003

    „Păpuşa Rock”, „Constantine, Constantine” şi „Mărie şi Mărioară” au fost melodiile interpretate de eleva Ingrid Avasilcăi, pentru care a primit aplauze îndelungate.

image005

     Aplaudat la scenă deschisă a fost şi Ansamblul de dansuri populare a Şcolii Gimnaziale „I.Gervescu” Săvineşti, coordonat de educ. Ioana Leftică.

image007

     Programul şcolii a fost încheiat cu un moment artistic deosebit realizat de frumoasa şi talentata elevă din clasa a IV-a, Maria Galan, care a încântat publicul prezent, înterpretând cu măiestrie două melodii de muzică uşoară din repertoriul propriu. Tot ea a prezentat şi toate momentele din programul artistic pregătit de elevii Şcolii Gimnaziale „I.Gervescu” Săvineşti pentru ediţia din acest an a Zilei Comunei Săvineşti.

image009

image011

image013

 

Go to top