Actualizat la 13.11.2015 ora 21:52

               BALUL BOBOCILOR 2017     

 

       Școala Gimnazială ”I.Gervescu” Săvinești și-a desemnat, în data de 2 noiembrie 2017, câștigătorii Balului Bobocilor 2017. Tema balului din acest an a fost ”Acorduri muzicale”.
       Organizatorii balului au fost elevii claselor a VIII-a, coordonați de prof. Simona Pascal și prof. Lenuța Bontaș-Năstase.
     Titlurile de Miss și Mister Boboc au fost câștigate de Giulia Zabulic și Fabrizzio Apostol, care vor reprezenta cu mândrie generația clasei a V-a, iar premiile de popularitate au ajuns la Ana-Mădălina Zavate și George-Alexandru Sofronea.
     Pentru mult râvnitele titluri s-au luptat, joi seara, pe scena Căminului Cultural din Săvinești, opt perechi de boboci, care au trecut prin mai multe probe de foc, printre care: prezentare, karaoke, cultură generală și dans. Lupta a fost strânsă și la fiecare probă bobocii au încercat să se impună, atât prin creativitate, cât și prin inteligență și talent, dar, la final, doar doi au reușit să cucerească juriul și să demonstreze că merită titlurile de Miss și Mister 2017.

1

2

3

4

5

Go to top